BørneIntra v2.19

Dagplejen Brædstrup

Tlf.: 29668452

Velkommen til Dagplejen i Dagtilbud Brædstrup

Skiftende billeder

I Dagtilbud Brædstrup har vi 13 dygtige dagplejere, der geografisk er fordelt rundt i Brædstrup og omegn. Dagplejerne er ansat i eget hjem, og har hver en gruppe børn, som de varetager den daglige omsorg for. I dagplejen er der fokus på det genkendelige, trygge rammer og det nære i hverdagen. 

 

Alle dagplejerne er en del af Friluftsrådets "Grønne Spirer", hvilket betyder, at børnene får en masse naturoplevelser, kommer ud i al slags vejr og lærer om natur og naturfænomener.

 

Vores dagplejere er sat sammen i teams, der én dag hver uge er i legestue i Tinggårdene. Dette giver en hel unik mulighed for, at børnene oplever, at have en hel dag med andre jævnaldrende børn, og at opsøge andre legekammerater end dem de plejer at lege med. For dagplejerne er det også her, de har mulighed for at give hinanden sparring, diskutere pædagogiske emner, arbejde med deres læreplaner og meget mere.

 

Vi har derudover fultids dispositionsdagplejer, hvilket betyder at når dagplejerne har ferie eller er ramt af sygdom, så er der en fast dagplejer som tager imod børnene disse dage.

  

Seneste nyhed...

Ny dagtilbudsleder

  Billede

Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til vores nye dagtilbudsleder, Laila Lundtofte!

Laila startede d.1. april. Vi glæder os alle til samarbejdet.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Telefonnumre i Dagtilbud Brædstrup

  Dagtilbudsleder Laila Lundtofte 29668452
  Assisterende leder Charlotte Grønborg   29106269

   

   

                           

  04-04-2018