BørneIntra v2.17

Daginstitution Brædstrup

Niels Wongesvej 58740 Brædstrup

Tlf.: 76291925

Velkommen til Dagtilbud Brædstrup

Skiftende billeder

 

Vores dagtilbud består af tre huse; Tinggården, Eventyrhuset & Børnehuset Himmelblå - derudover Dagplejen i Brædstrup. 

 

Tinggården består af en Vuggegruppe, Radiserne, med børn fra 0-2 år. Rabarberne og Rødbederne med børn fra 2-5 år. Herudover er der førskolegruppen, Pralbønnerne, med børn i alderen 5-6 år.

 

Eventyrhuset består af to vuggegruppe, Alferne & Rumlerne, med børn fra 0-2 år, samt 3 integrerede grupper med børn i alderen 2-5 år; Dragerne, Troldene & Elverne. Derudover har vi Kæmperne, som er førskolegruppen for de 5-6 årige.

 

Børnehuset Himmelblå består af en vuggegruppe, Solen, med børn fra 0-2 år. Stjernen med børn fra 2-5 år.

 

Dagplejen Brædstrup: Dagplejerne er ansat i eget hjem, men de er inddelt i grupper på 2- 4 dagplejere, og hver gruppe har en fast ugedag, hvor de mødes i legestue i Tinggården.

 

Hver enhed har sin profil;Tinggården har bevægelse, Himmelblå natur og Eventyrhuset musik som omdrejningspunkt. Dagplejerne er alle certificerede af Friluftsrådet som "Grønne Spirer", hvilket betyder masser af naturoplevelser og frisk luft.  

 

Vi anser forældrene for at være den vigtigste ressource i børnenes liv - derfor har vi også særligt fokus på samarbejdet mellem hjem og institution.

 

Kom gerne forbi og besøg os; mød personalet, mærk atmosfæren og oplev et dagtilbud i børnehøjde!

Seneste nyhed...

40 års tjeneste!

  Billede

 

Stort tillykke til Anne Marie Søballe Hall (som vi alle kalder Mie), der 2. marts kunne fejre 40 års jubilæum i Horsens Kommune. Mie er ansat i Dagtilbud Brædstrup som dagplejer, og blev i sidste uge tildelt Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for 40 års uafbrudt ansættelse.

 

Dagen blev fejret med taler og lækker mad ved en reception, hvor kolleger fra dagplejen også deltog- og gjorde dagen festlig for Mie!

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Telefonnumre i Daginstitution Brædstrup

   

                           

     
  Assisterende leder Charlotte Grønborg   29106269
     
  Eventyrhuset 76291925
  Himmelblå 76291640
  Tinggården 76291642
  Mail: dagtilbud-braedstrup@horsens.dk  

   

                              

  02-02-2018