BørneIntra v2.19

Den samdrevne ordning Søvind

Ravnebjerget 10b8700 Horsens

Tlf.: 76291775

Seneste nyhed...

Velkommen til dagtilbud Søvind

  Billede

Velkommen til vores dagtilbud i Søvind, hvor 40 børnehavebørn, 7 vuggebørn og 15 dagplejebørn har et dagtilbud. Vi er en samdreven ordning, hvilket vil sige, at vi har fælles ledelse og forældrebetyrelse med skolen og SFO. Vi vægter et tæt og konstruktiv samarbejde især om sammenhæng i det enkelte barns liv. Gøre overgangene fra dagpleje, vuggegruppe, børnehave, skole og SFO trygge for barnet.

Dagtilbud Søvind er Horsens Kommunes mindste dagtilbud i forhold til antal børn og ansatte. Det giver os mulighed for ledelsesmæssigt at være tæt på børnene, de ansatte og forældrene. Og ikke mindst være en del af et lokalsamfund, hvor vi hjælper hinanden.

Vi er omgivet af en fantastisk natur med et utal af muligheder for at skabe udelivsmiljøer  som er befordrende og en udfordring for børnenes læring. Endvidere er biblioteket og idrætshallen vores naboer samt skolen og SFO, hvor vi har adgang til de de forskellige faciliteter. Dagtilbud Søvind er et lille smørhul med et utal af muligheder for vores fælles børn.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag