Distrikt Stensballe

 

Anne-Mette Mouritsen

Jeg lægger vægt på at skabe tryghed, nærhed og omsorg, samt tid til fordybelse. Jeg bruger sang, musik og udeliv i mit arbejde som dagplejer.

 

I forældresamarbejdet vægter jeg ærlighed, åbenhed, tillid og respekt.

 

 Læs mere....

 

 

 

Anne Mette Rye Sørensen

Velkommen i min dagpleje tæt på Nørrestrand i Stensballe. Jeg bor i en gammel villa/ikke ryger, med en stor dejlig og gammel have med store træer. Indenfor er vi på det lille værelse, gangen og køkkenet. Der er modtagelse og aflevering i den lille gang, hvor børnenes tøj kan hænge - her kan man opbevare skiftetøj i en kasse med navn på. Barnevognen må stå under halvtaget fra jeg åbner mandag til jeg lukker fredag under eget ansvar.

 

 Læs mere....

 

 

Annie Kristensen
Velkommen til min dagpleje. Jeg bor i hus, hvor jeg har et dejligt lyst legeværelse med adgang til et stort køkken alrum.  Jeg har en hyggelig lukket gammel have med store træer, buske, legehus og sandkasse.
Når alle er mødt, hygges der med leg, og der kan for nogen også være tid til morgenlur. Der tilbydes mad ca. kl. 9.00, og derefter aktiviteter.

 

 

 

► Læs mere....

 

 

Jeanette Jensen

Jeg bor i Stensballe tæt ved Nørrestrand. Jeg har et lyst og venligt ikke-ryger hjem, hvor børnene har eget legeværelse, og inde så vel som ude er der god plads til leg. Derudover har jeg en rummelig garage, som bruges til diverse aktiviteter, og hvor jeres barnevogne kan stå i ugens løb. Af husdyr har jeg en lille hund.

 

 

► Læs mere....

 

 

Jette Vinther Olesen

Jeg  har et  legeværelse  hvor  børnene  kan udfolde sig.

Vi  kan også lege ude i min have, hvor  børnene  har et  hjørne med legeredskaber.
Jeg  sætter  pris  på, at  vores  samarbejde er  bygget  op på  tillid, åbenhed  og  ærlighed, alt sammen  for  at  jeres  guldklup  får en  god  og dejlig  tid i dagplejen.

 

► Læs mere....

 

 

Lene Andersen

Inde: Har vi et legeværelse samt en lang gang, hvor vi kan boltre os på madrasser, hygge med bøger, synge mm, og køkkenet hvor vi spiser en sund og varieret kost.

Ude: Er der en hyggelig legeplads med legehus, stor sandkasse, gynger, bord og stole til frokost i det grønne og stort græsareal til glæde for de små, som kravler, og til de større børn, der kører på scootere. Vi har ikke langt til skoven og fjorden. Desuden har vi mange stisystemer, hvor der er grønne arealer med små legepladser. Vi benytter indimellem også hallen.

► Læs mere....

 

 

Lotte Støve

Velkommen i dagpleje hos Lotte

Jeg bor i Risengård, i et dejligt røgfrit hus. Børnene har et legeværelse, et stort lyst køkken alrum samt gang at lege i og udenfor har jeg en stor lukket have med sandkasse, sansegynge, græs samt fliseareal.  Jeg benytter naturligvis også denne skønne natur, skov og strand i Stensballe. Jeg har en stor garage, som også bruges til aktiviteter og hvor jeres barnevogn kan stå i løbet af ugen.

 

Læs mere....

 

 

Mimi Djoeneri

Velkommen til dagplejen i Byvangen.  Jeg er en allergivenlig dagpleje, hvilket vil sige at vi ikke har husdyr samt er ikke-rygere. Her i huset har vi et legehjørne i køkkenalrummet, et legeværelse samt en god stor gang til tumlemadrasser, som vi benytter, når vi er i hjemmet. Udendørs har vi en dejlig lukket have med sandkasse, mange udendørs legesager, som vi kan bruge både på græs og fliser. I gåafstand har vi skoven, stranden, Stensballehallen samt flere dejlige legepladser.
 

► Læs mere....

 

 

Susanne Mortensen

Jeg bor i et naturskønt område med skov, strand, grønne områder og legepladser til forskellige aldersgrupper.

Da jeg er en stor natur elsker, bruger vi naturen meget.

Vi benytter også Stensballe hallen hvor vi mødes på tværs af legestuegrupperne.

 

 

► Læs mere....