Distrikt Langmark

 

 

Christina og Peter Schaumann 

Vi er et ægtepar, der holder meget af hverdagen og arbejdet med børn. Vi bor i en ældre murermestervilla med stor tilhørende have. Vi bruger hele vores stueplan til dagplejen. Vi har et kærligt og åbent hjem, hvor vi kan give jeres barn en rigtig god oplevelse af at være i gæstepleje. Vi bruger naturens egen legeplads, vores have, Nørrestrand og Lunden. Legetøj er en mindre del af vores hverdag, da vi mener, vi kan udfordre børnene på så mange andre måder.

 

 ► Læs mere....

 

 

Majbritt Nielsen

Jeg bor i et lille hus tæt på Nørrestrand. Børnene har stuen og gangen at lege i. Vi sidder og spiser i køkkenet, hvor vi også tegner og maler.

Jeg har en dejlig have, der er indhegnet. Der er legehus, sandkasse og plads til leg. Jeg har et skur til barnevogne og udendørs legetøj.

 ► Læs mere....

 

 

Mirza Hadzajlic

Børnene har et stort legeområde i stuen, gangen. Haven er stor og derved giver den børnene mulighed for, at bruge deres krop, evner og sanser.  Der er sandkassen, gåcykler, rutsjebane og et dejligt legehus.   

 

► Læs mere....

 

 

Rikke Ravn Ebbesen Pold

Jeg åbner kl. 06.45, de børn der møder tidligt spiser evt. morgenmad, vi hygger og leger frem til ca. 8:30 hvor vi spiser formiddagsmad, kl. 9 er alle mødt. Dagens aktivitet kan variere alt efter vejr og børnegruppens sammensætning, der skal være plads til både de vilde og de stille aktiviteter. Vi kan lege indenfor eller ude i haven, vi kan tager på tur i naturen, på en legeplads, i hallen, på biblioteket, besøge kolleger m.m. En dag om ugen er vi i legestue.

 

► Læs mere....

 

 

Selma Cizmic

Velkommen til dagplejen på Hasselvej 13. En god varm atmosfære i et 100 % røgfrit hjem. Her har vi et dejligt legeværelse, og børnene må gerne være i hele huset. Vi har en stor og hyggelig have med legehus, rutsjebane, vipper osv. Vi bor i gåafstand til Nørrestrand, som er et skønt naturreservat. Der ligger hyggelige legepladser i nærområdet.

 

► Læs mere....

 

 

Senita Zeciri

Vi har et dagligt legeværelse med et vindue og en dør, hvor børnene kan gå ud i haven. Haven er indhegnet, så børnene er meget sikre og indkørslen er også lukket. Børnene har legetøj både inde og ude inklusiv en sandkasse. Vi har grønne arealer, skoven, Nørrestrand og legepladser i gåafstand.

Børnene får sundt og varieret mad. De får også varm mad hver dag.  

 

 

► Læs mere....